Forretter
Nigel's krema fiskesuppe kr 125
med julienne rotgrønnsaker og serveres med hjemmebakt brød.
Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet)
Klippfiskcarpaccio kr 135
dekorert med krydra avokadopurée, sylta rødløk og pannerista sesamfrø.
Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus
Kvalcarpaccio kr 145
dekorert med grønn salat, hvit geitost og saltbadet valnøtt, sprinklet med olivenolje og et dryss med sort pepper.
Allergener: melk, valnøtt(kan sløyfes)
Pannestekt kamskjell kr 150
på seng av grønn ertepuré, sprinklet med baconsmør, og dekorert med Alfa-Alfa-spirer
Allergener: melkeprotein, skalldyr
Barnemeny
“Elleville Elgulf” kr 125/155
Pasta eller smakfull potetpuré med kjøttboller, tomatsaus, dekorert med brokkoli og "elgkjeks". Lager av lokal elg.
Allergener: egg, melk, gluten/hvete i pasta og i elgkjeksen,(hvitløk, løk, provencekrydder)
Hovedretter
Nigel’s krema fiskesuppe med julienne rotgrønnsaker
- velg lunsjporsjon kr 175 eller middagsporsjon kr 205
Serveres med hjemmebakt brød.
Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet).
Ovnstekt ishavsrøye kr 325
Servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampa sukkererter og potetpuré.
Allergener: fisk, melkeprotein
Boknafesk – en tradisjonell fiskerett kr 340
- en posjert semi-tørket skrei/havtorsk, fisket på kysten av Vesterålen, servert med erte- og gulrotstuing, baconsmør og dampa amadinepotet.
Allergener: fisk, melkeprotein
Sjampinjongpai(vegetar hovedrett) kr 295
Sjampinjongpai med kremet urtesaus, server med dampa gulrot og brokkoli, og ovnstekte poteter. Allergener: melkeprotein, gluten i pailokket
Lammekrone-carré kr 355
med «urte- og valnøttcrust», servert med dampa rosenkål, gulrot, dampa amandine potet, og tyttebær- og timianfløtesaus.
Allergener: valnøtt, melkeprotein, (hvitløk
Elgpai kr 355
Ovnsbakt elggryte med sjampinjong i kremet viltsaus, servert pailokk, og garnityr av dampa gulrot og brokkoli, og ovenstekt potet.
Allergener: melk, gluten i pailokket
"Kval på bærtur" kr 355
Kremet hvalgryte med sjampinjong, tyttebær, blåbær og multebær, servert med dampa brokkoli og dampa amadinepotet.
Allergener: melkeprotein
Reinsdyrflatbiff kr 365
Servert med sellerirotkrem, dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potetpuré-rosetter, og rødvin- og blåbærsky-saus.
Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten
Vinpakke
- skreddersys for måltidet; á kr 545,-, og bestilles før ankomst.
Desserter
Multekrem med krumkake kr 130
Tradisjonell juledessert med Ingvild's vri.
Allergener: Melkeprotein, egg, gluten
Sjokolade Fondant kr 140
med karamellisert brunost og servert med Vaniljeis.
Allergener: melk, egg
Rå konfektkake med edle dråper kr 145
- ei rå sjokolade- og aquavittkake - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.
Allergener: melkeprotein, egg
Arktisk Creme Brûlée kr 155
stima egg- og fløtepudding med edle dråper, toppa med karamellisert brunsukker, og dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg
Bestilling av bord:
Tlf. 76148804 / Mob. 41553756
E-post: booking@andoy-friluftssenter.no