Vår 2023
Selskapsmeny i perioden 01.04. - 20.05.
Forhåndsbestilling av bord og meny for små grupper opptil 20 personer.
Senest 5 dager før ankomst forvelger gruppa en treretters gruppemeny-komposisjon fra retter av lokalt lam, vilt og multer m.m.
Forrett kr 155
Øl-gravet reinfilet
servert med tyttebærrømme, dandert med timian, sylta rødløk og flatbrød.
Allergener: melkeprotein, gluten i flatbrødet
Panerte klippfiskkroketter
på seng av frisk salat, toppet med kurrimajones og dekorert med ørretrogn.
Allergener: gluten, egg og fisk
Kremet pastinakksuppe med spørstekt bacon
Allergener: melkeprotein (kan lages på kokosmelk)
Hovedrett kr 375
Lammelår fra «Nilssen vikingsheep»
fylt med timian og hvitløk, servert med honning-glaserte ovnsbakte rotfrukter og rødløk, dampet selskapspotet potet fra egen avling, og smakfull fløtesaus med timian.
Allergener: melkeprotein, egg i hertuginnepoteten
Elg Wellington
filet av egl innbakt i butterdeig med sopp, sjalottløk og spekeskinke, servert med dampet rosenkål, posjert gulrot, dampet selskapspotet potet fra egen avling og lys sherry-saus.
Allergener: melk, gluten/hvete
Reinsdyrflatbiff
servert med sellerirotkrem, med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus.
Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten
Hovedrett vegetar kr 325
Sjampinjongpai med kremet urtesaus, server med dampa gulrot og brokkoli, og ovnstekte poteter. Allergener: melkeprotein, gluten i pailokket
Desserter kr 155 m. kaffe/ te
Multekrem med krumkake
Tradisjonell juledessert med Ingvild's vri.
Allergener: Melkeprotein, egg, gluten
Rå konfektkake med edle dråper
ei smaksbombe av ei rå sjokolade- og aquavittkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.
Allergener: melkeprotein, egg
Arktisk Creme Brûlée
egg- og fløtepudding med edle dråper, toppa med karamellisert brunsukker, og dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg
Vinpakke
- skreddersys for måltidet; á kr 645 per pers., og bestilles før ankomst.
Bestilling av bord:
Mob. 41553756
E-post: booking@andoy-friluftssenter.no