Høst 2022

Små grupper opptil 20 personer kan forhåndsbestille bord og meny her hos oss.
Vi tilbyr retter av vilt, lam og fisk, og grupper velger en treretters komposisjon fra menyen senest 5 dager før ankomst.

Minimum 10 personer / minimumspris kr 5000

Forretter

Nigel's krema fiskesuppe kr 135
med julienne rotgrønnsaker og serveres med hjemmebakt brød. 
Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet)

Klippfiskcarpaccio kr 145
dekorert med krydra avokadopurée, sylta rødløk og pannerista sesamfrø.
Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus

Kvalcarpaccio kr 155
dekorert med grønn salat, hvit geitost og saltbadet valnøtt, sprinklet med olivenolje og et dryss med sort pepper.
Allergener: melk, valnøtt(kan sløyfes)

P
annestekt kamskjell kr 160
på seng av grønn ertepuré, sprinklet med baconsmør, og dekorert med Alfa-Alfa-spirer
Allergener: melkeprotein, skalldyr

Barnemeny

“Elleville Elgulf” kr 135/165
Pasta eller smakfull potetpuré med kjøttboller, tomatsaus, dekorert med brokkoli og "elgkjeks".  Lager av lokal elg.
Allergener: egg, melk, gluten/hvete i pasta og i elgkjeksen,(hvitløk, løk, provencekrydder)

Hovedretter fisk

Nigel’s krema fiskesuppe med julienne rotgrønnsaker
- velg lunsjporsjon kr 195 eller middagsporsjon kr 225
Serveres med hjemmebakt brød. 
Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet).

Ovnstekt ishavsrøye  kr 330
Servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampa sukkererter og potetpuré.
Allergener: fisk, melkeprotein

Boknafesk – en tradisjonell fiskerett  kr 345                 
-
en posjert semi-tørket skrei/havtorsk, fisket på kysten av Vesterålen, servert med erte- og gulrotstuing, baconsmør og dampa amadinepotet.
Allergener: fisk, melkeprotein

Hovedretter vegetar


Sjampinjongpai kr 305
Sjampinjongpai med kremet urtesaus, server med dampa gulrot og brokkoli, og ovnstekte poteter. Allergener: melkeprotein, gluten i pailokket

Hovedretter kjøtt


Elgpai  kr 360
Ovnsbakt elggryte med sjampinjong i kremet viltsaus, servert pailokk, og garnityr av dampa gulrot og brokkoli, og ovenstekt potet.
Allergener: melk, gluten i pailokke

"Kval på bærtur"   kr 360
Kremet hvalgryte med sjampinjong, tyttebær, blåbær og multebær, servert med dampa brokkoli og dampa amadinepotet.
Allergener: melkeprotein

Lammelår fra «Nillsen vikingsheep» kr 375
fylt med timian og hvitløk, servert med honning-glaserte ovnsbakte rotfrukter og rødløk, dampet selskapspotet potet fra egen avling, og smakfull fløtesaus med timian.
Allergener: melkeprotein

Reinsdyrflatbiff   kr 375
Servert med sellerirotkrem, dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potetpuré-rosetter, og rødvin- og blåbærsky-saus.
Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten

Vinpakke 

- skreddersys for måltidet; á kr 545,-, og bestilles før ankomst.
 

Desserter

Multekrem med krumkake  kr 130
Tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. 
Allergener: Melkeprotein, egg, gluten 

Sjokolade Fondant  kr 140
med karamellisert brunost og servert med Vaniljeis.
Allergener: melk, egg

Rå konfektkake med edle dråper kr 145
- ei rå sjokolade- og aquavittkake - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.
Allergener: melkeprotein, egg

Arktisk Creme Brûlée kr 155              
stima egg- og fløtepudding med edle dråper, toppa med karamellisert brunsukker, og dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg

Førjulsopplevelser

«Nigel’s jul» - engelsk julemenykomposisjon…kr 575 (kun forhåndsbestilling i perioden 11.11. - 16.12.)
«Yorkshire pudding» - en tradisjonell forrett og «pigs in blanket» ,
hovedrett av kalkun tilberedet på engelsk vis med en salvie- og løk-vegetar «stuffing», servert med ovnsstekt potet, hjemmelaget potetmos, rosenkål, kokt gulrot, og en lettbrunet fløtesaus. 
Måltidet avrundes med den tradisjonelle dessert - «Christmaspudding», med hvit brandysaus og cognacskvett.
Kaffe/te serveres til desserten.
Allergener: gluten, egg, melk, løk, mandler

 

Bestilling av bord:

Mob. 41553756

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: https://andoy-friluftssenter.no/selskapsmeny

Nigel J. Turrell
Klippfisk carpassio
Klippfisk carpassio på tallerk med garnityr
Nigel J. Turrell
Reinsdyrbiff
 Reinsdyrbiff med bærsaus og rosmarin på tallerken
Nigel J. Turrell
Lammekrone-carré
Lammekrone-carré med gulrot og rosenkål på tallerken
Nigel J. Turrell
Servering med kveldsol
Kveldsol over fjorden
Nigel J. Turrell
Multekrem med krumkake
Multekrem med krumkake på bordet med havutsikt
Nigel J. Turrell
Rå sjokolade-konfektkake
Rå sjokolade-konfektkake
Nigel J. Turrell
Vafle med multer og krem
Vafle med multer og krem