Lavvomeny

Meny i perioden 20.01. – 31.03.2023.
Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en velkomstaperitiff.
Selskapet/gruppa forhåndsvelger en treretters komposisjon fra følgende menyer (min. gruppepris kr 6800,- / minimum 8 personer i gruppa)
Kuvertpris per ekstra person i gruppa; á kr 835,- inklusiv lavvoleie:
Forhåndsbestilling av dato og meny.

Forrett:

Juleøl-gravet reinfilet servert med tyttebærrømme, timian og flatbrød.
Allergener: melkeprotein

Panerte klippfiskkroketter på seng av frisk salat, toppet med currymayones og dekorert med lodderogn.
Allergener: egg og fisk 

Hovedretter:

Wokstekt filet av rein

Wokstekt filet av elg

Wokstekt ferskribbe av villsaulam

Wokrettene serveres med ei eksotisk blanding av wokket grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus.
Allergener: gluten/hvete, melk, selleri (løk, paprika, og sjampinjong)

Dessert:

"Multekrem a la lavvo"- gårdens egne multer, pisket krem, og krumkake.
Allergener:  melkeprotein, egg og hvete/gluten i krumkaken.

Vaniljemarengsrulade med multekrem dekorert med mandler.
Allergener: melkeprotein, eggevite, mandler

Arkrisk Crème brûlée dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg

Dessertene serveres med bålkaffe.

NB! Be om allergivennlig alternativ til matintolleranse i god tid på forhånd.

Vær velkommen til smaksopplevelser i lavvo!

Bestilling på telefon: 41 55 37 56
eller bestill på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no  

John Duxbury
Matshow i lavvo
Grønnsaker på wokpanna over grua
Terje Megård
Gruppeservering i lavvo
Folk samlet rundt gruven i tre lavvoen
Nigel Turrell
Måltidsopplevelse i Lavvo
Rykende varm mat på wok i lavvo
Nigel Turrell
Bålkaffe på kok
Bålkaffe på kok på glovarm grue mens gjester som sosialiserer rund i lavvoen
Nigel Turrell
Lavvoene under Nordlyshimmelen
Lavvoene ved Andøy Friluftssenter under Nordlyshimmelen
Daniele Zanoni
Gruppeservering i lavvo
Folk samlet rundt gruven i tre lavvoen