Book a table

Vårt gårdsmatkjøkken byr på smaker av vilt gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser som ferskvannsfisk, elg, og multebær.
I 2006 ble vi kåret til "Nordlands mest innovative restaurant", og i juni 2011 fikk restauranten vår kvalitetsstempelet "Norwegian Foodprint".

Kåret til "Nordlands mest innovative restaurant" i 2006 og i juni 2011 fikk restauranten vår i tillegg kvalitetsstempelet "Norwegian Foodprint".
Vårt gårdsmatkjøkken byr på smaker av vilt gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser :Ferskvannsfisk, elg og multebær. Føl deg fri til å velge fra vår meny og glem ikke å spørre etter "Dagens spesial". Få en ekte smak av hva Vesterålen har å tilby!

For spesielle anledninger kan vi også organisere skreddersydde menyer så vel som vinsmaking- og matkurs. Vår gallerirestaurant har plass til 50 personer, og er i hovedbygningen,ved siden av vår eventyrlige Nordlyssalong. Her kan du slappe av både før og etter middag og nyte synet av midnattssola eller det magiske nordlyset.

I våre to samiske lavvoer kan vi ta imot inntil 70 personer. Du kan oppleve mat tilberedt over åpen flamme rett foran deg. Dette vil pirre alle sansene.
På forespørsel arrangerer vi "Matshow i lavvo" spesielt for din gruppe og i godt selskap med levende musikk og et unikt flammeshow.
Ute i skogen eller ved et av våre vakre ferskvann, kan vi tilby mat som tilberedes utendørs. Du får muligheten til å fange din egen fisk og grille den med en gang.

Ta steget inn i det arktiske. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Vær velkommen til smaksopplevelser!
Bestilling på tlf.: +47 76 14 88 04 / +47 91 53 51 80
eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no