Bestill bord

Smaker av vilt og fisk gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser som elg og multebær, og andre godsaker fra våre dyktige småskala produsenter i Vesterålen.

I perioden frem til 19.08. har vi åpent tirsdag til lørdag fra kl 12:00 - 21:00(siste hovedrettbestilling kl 19:30)
I hele juli har vi også åpent på søndager fram til 30.07. i tidsrommet fra kl 12:00 - 20:00.
I perioden fra 21.08. og frem til jul tilbyr vi kun gruppebestilling av bord her hos oss, og i hovedsak fredag og lørdag.

Kåret til "Nordlands mest innovative restaurant" i 2006.
Vårt kjøkken byr på smaker av vilt og fisk gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser som elg og multebær, og andre godsaker fra våre dyktige småskala produsenter i vår region. Velg gjerne fra vår A La Carte meny, og få en ekte måltidsopplevelse av hva Vesterålen har å tilby!

For spesielle anledninger skreddersyr vi menyer, vinsmaking- og matkurs. Vår gallerirestaurant i hovedbygningen har plass til 50 personer. I vår glasssalong "Nordlyssalongen kan du slappe av både før og etter middag, mens du nyter synet av midnattssola eller det magiske nordlyset.

I våre to samiske lavvoer serverer vi inntil 70 personer. Du opplever måltidet tilberedt over åpen flamme rett foran deg. Dette vil pirre alle sansene.
På forespørsel arrangerer vi "Matshow i lavvo" spesielt for din gruppe, og i godt selskap med levende musikk og/ eller historiefortelling, om du ønsker det. 
Ute i skogen eller ved et av våre vakre ferskvann, tilbyr vi måltider som tilberedes og nytes utendørs. Du får muligheten til å fange din egen fisk og grille den med en gang.

Ta steget inn i det arktiske og kontakt oss for nærmere informasjon.

Vær velkommen til smaksopplevelser!
Bestilling på tlf.: +47 76 14 88 04 / +47 91 53 51 80
eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no