Vi ønsker våre gjester velkommen til gårds og inn i varmen med en alkoholfri apperitiff.
Forrett…kr 135
Kremet rypesuppe servert med hjemmebakt brød. Allergener: melkeprotein, (løk i suppen)
Pannestekt kamskjell på seng av jordskokkpuré med bacon-smørsaus. Allergener: melkeprotein, skalldyr
Lakse-og sjøgresspaté servert med grønn salat og urte-rømmedressing. Allergener: melk, egg, fisk, (chilli)
Hovedrett… kr 335
Lammekrone-carré, med «urte- og valnøttcrust», servert med ovnsbakt sjalottløk, dampet brokkoli, og hasselbakt potet. Allergener: valnøtt, melkeprotein, (hvitløk)
Hjort Wellington - innbakt hjortfilet i butterdeig med sopp, sjalottløk og spekeskinke, servert med dampet rosenkål, posjert gulrot, dampet potet, og lys sherry-saus. Allergener: melk, gluten/hvete
Reinsdyrflatbiff på sellerirotkrem, med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus. Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten
Dessert…kr 155 inkl. kaffe/ tea
Ostekake av ost fra Nortun Gård, toppet med multer fra Buksnesfjord. Allergener: melk
Husets egen multeis toppet med multebær i glutenfri krumkakeskål, dekorert med mørk sjokolade og pannerista mandler. Allergener: melk, egg, mandler(kan sløyfes)
Husets egen karamellis toppet med trollkrem i glutenfri krumkakeskål, dekorert med mørk sjokolade og pannerista mandler. Allergener: melk, egg, mandler(kan sløyfes)
Rå sjokolade- og aquavittkonfektkake- ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper. Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt alkohol)
Førjulsopplevelser
«Nigel’s jul» - engelsk julemenykomposisjon…kr 555
(kun forhåndsbestilling i perioden 13.11. – 19.12.2020)
«Yorkshire pudding» - en tradisjonell forrett, hovedrett av kalkun tilberedet på engelsk vis med en salvie- og løk-vegetar «stuffing», servert med ovnsstekt potet, hjemmelaget potetmos, rosenkål, kokt gulrot, og en lettbrunet fløtesaus. Måltidet avrundes med den tradisjonelle dessert - «Christmaspudding», med hvit brandysaus og cognacskvett. Kaffe/te serveres til desserten. Allergener: gluten, egg, melk, løk, mandler
Ta det med ro, nyt stillheten utenfor allfarvei, og bli over her hos oss under nordlys og stjerner…
- Overnattingstilbud i perioden 06.11. – 19.12.2020 ; for to personer i dobbeltrom inklusiv frokost, - pris per person kr 700 ved bestilling av treretters meny i gallerirestauranten eller i lavvoen.
- Leie av bjørkefyrt badestamp per kveld(4 timer) kr 2150 per stampbad for boende gjester
…eller julelunsj med jobben;
også for foreninger, organisasjoner, familier, eller vennegrupper.
På fredager før jul i perioden fra 04. - til 18.12., frister vi med fransk «julebuffet-lunsj» for smågrupper
- servering mellom kl 12 og kl 15 - kun forhåndsbestilling, større grupper kan bestille på andre ukedager også.
Dagpakke - kombiner gjerne lunsjbuffe med litt faglig påfyll og leie et av våre møterom for anledninga.
Fransk «julebuffet-lunsj» …kr 455 (forhåndsbestilles)
- serveres på gruppebordet, og gjestene forsyner seg med det de måtte ønske av godsaker.
forretter:
- Toasts saumon fumé - røykalaks på rista brød med salt krem. Allergener: fisk, melk, gluten
- Vol au vent de fruit de mer – butterdeigkopp med sjømatfyll. Allergener: skalldyr, gluten, melk
- Croguette de brie, chutney de baie d’Artigue – panert brie, servert lun med multe chutney. Allergener: melk, gluten
hovedrett:
- Kalkun tilberedt på fransk tradisjonsvis, fylt med kastanjenøtter, bacon, løk, kjøttfarse, persille, hvitløk, egg, og glutenfri brødrasp, servert med ovnstekt potet, bacon, kastanjenøtter, og kremet soppsaus. Allergener: kastanjenøtter, melkeprotein
dessert:
- Bûche de Noël – tre smaksvarianter av fransk juledessert; med vanilje, kaffe, og med sjokolade. Allergener: melkeprotein, egg
- Kaffe/ te serveres til desserten
Leie av møterom fra kr 950 per dag inkludert tekniske hjelpemidler.
Vi har møterom i «Midnattsol» og i «Aurora» for mindre grupper fra 4 opptil 12 personer, for større grupper tilbyr vi møtelokale i Gallerirestauranten.
Kaffe, fruktfat, kaker, mineralvann kommer i tillegg i prisen.
Høst og advent i lavvo i perioden frem t.o.m. 11.12.2020
Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en smak av rødvinsgløgg og fenalår i førjulsperioden.
Selskapet/gruppa forhåndsbestiller én treretters komposisjon fra følgende menyer:
Min. gruppepris kr 6680 / minimum 8 personer i gruppa. Kuvertpris per person over 8 personer: kr 825 (inkludert lavvoleien)
forrett:
Kremet rypesuppe servert med hjemmebakt brød. Allergener: melkeprotein, gluten i brødet
Krema purreløksuppe med røykalaks servert med hjemmebakt brød. Allergener: fisk, melkeprotein, og gluten i brødet
hovedrett:
Wokstekt elg
Wokstekt rein
Begge hovedretten serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus. Allergener: melk, gluten, hvete,( løk, paprika, sjampinjong)
Be om allergivennlig alternativ.
dessert:
«Multekrem a la lavvo» med krumkake.
Allergener: melkeprotein, gluten og egg i krumkaken
Ostekake av ost fra Nortun Gård, med lokk av multer fra Buksnesfjord.
Allergener: melk
Rå sjokolade- og aquavittkonfektkake- ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.
Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt alkohol)
Dessertene serveres med bålkaffe.
Be om allergivennlig alternativ.
Velg mellom lavvo opptil 10 personer, eller lavvo opptil 36 personer(reduksjon i antall sitteplasser grunnet covid-19-virus-restriksjoner).
Bestilling på telefon: 76 14 88 04
eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no