Sommeren 2022

Små grupper opptil 20 personer kan forhåndsbestille bord og meny her hos oss.
Vi tilbyr retter av vilt, lam og fisk, og grupper velger en treretters komposisjon fra menyen senest 5 dager før ankomst.

Minimum 10 personer / minimumspris kr 5000

Forretter

Nigel's krema fiskesuppe kr 125
med julienne rotgrønnsaker og serveres med hjemmebakt brød. 
Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet)

Klippfiskcarpaccio kr 135
dekorert med krydra avokadopurée, sylta rødløk og pannerista sesamfrø.
Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus

Kvalcarpaccio kr 145
dekorert med grønn salat, hvit geitost og saltbadet valnøtt, sprinklet med olivenolje og et dryss med sort pepper.
Allergener: melk, valnøtt(kan sløyfes)

P
annestekt kamskjell kr 150
på seng av grønn ertepuré, sprinklet med baconsmør, og dekorert med Alfa-Alfa-spirer
Allergener: melkeprotein, skalldyr

Barnemeny

“Elleville Elgulf” kr 125/155
Pasta eller smakfull potetpuré med kjøttboller, tomatsaus, dekorert med brokkoli og "elgkjeks".  Lager av lokal elg.
Allergener: egg, melk, gluten/hvete i pasta og i elgkjeksen,(hvitløk, løk, provencekrydder)


Hovedretter

Nigel’s krema fiskesuppe med julienne rotgrønnsaker
- velg lunsjporsjon kr 175 eller middagsporsjon kr 205
Serveres med hjemmebakt brød. 
Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet).

Ovnstekt ishavsrøye  kr 325
Servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampa sukkererter og potetpuré.
Allergener: fisk, melkeprotein

Boknafesk – en tradisjonell fiskerett  kr 340                 
-
en posjert semi-tørket skrei/havtorsk, fisket på kysten av Vesterålen, servert med erte- og gulrotstuing, baconsmør og dampa amadinepotet.
Allergener: fisk, melkeprotein

Sjampinjongpai(vegetar hovedrett) kr 295
Sjampinjongpai med kremet urtesaus, server med dampa gulrot og brokkoli, og ovnstekte poteter. Allergener: melkeprotein, gluten i pailokket

Lammekrone-carré  kr 355
med «urte- og valnøttcrust», servert med dampa rosenkål, gulrot, dampa amandine potet, og tyttebær- og timianfløtesaus.
Allergener: valnøtt, melkeprotein, (hvitløk

Elgpai  kr 355 
Ovnsbakt elggryte med sjampinjong i kremet viltsaus, servert pailokk, og garnityr av dampa gulrot og brokkoli, og ovenstekt potet.
Allergener: melk, gluten i pailokket

"Kval på bærtur"   kr 355
Kremet hvalgryte med sjampinjong, tyttebær, blåbær og multebær, servert med dampa brokkoli og dampa amadinepotet.
Allergener: melkeprotein

Reinsdyrflatbiff   kr 365
Servert med sellerirotkrem, dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potetpuré-rosetter, og rødvin- og blåbærsky-saus.
Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten

 

Vinpakke 

- skreddersys for måltidet; á kr 545,-, og bestilles før ankomst.

 

Desserter

Multekrem med krumkake  kr 130
Tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. 
Allergener: Melkeprotein, egg, gluten 

Sjokolade Fondant  kr 140
med karamellisert brunost og servert med Vaniljeis.
Allergener: melk, egg

Rå konfektkake med edle dråper kr 145
- ei rå sjokolade- og aquavittkake - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.
Allergener: melkeprotein, egg

Arktisk Creme Brûlée kr 155              
stima egg- og fløtepudding med edle dråper, toppa med karamellisert brunsukker, og dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg

  

Bestilling av bord:

Tlf. 76148804 / Mob. 41553756

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: https://andoy-friluftssenter.no/?id=1562545527

Nigel J. Turrell
Klippfisk carpassio
Klippfisk carpassio på tallerk med garnityr
Nigel J. Turrell
Reinsdyrbiff
 Reinsdyrbiff med bærsaus og rosmarin på tallerken
Nigel J. Turrell
Lammekrone-carré
Lammekrone-carré med gulrot og rosenkål på tallerken
Nigel J. Turrell
Servering med kveldsol
Kveldsol over fjorden
Nigel J. Turrell
Multekrem med krumkake
Multekrem med krumkake på bordet med havutsikt
Nigel J. Turrell
Rå sjokolade-konfektkake
Rå sjokolade-konfektkake
Nigel J. Turrell
Vafle med multer og krem
Vafle med multer og krem