A la carte Sommermeny
Smaker av vilt og fisk gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser som elg, multebær og grønnskaer fra egen eng, og andre godsaker fra våre dyktige småskala produsenter i Vesterålen.
I perioden frem til 26.08. har vi åpent tirsdag til torsdag fra kl 12:00 - 21:00(siste hovedrettbestilling kl 19:30), og
fredag og lørdag fra kl 12:00 - 21:00(siste hovedrettbestilling kl 12:30).
I perioden fra 28.08. og frem til jul tilbyr vi kun gruppebestilling av bord her hos oss, og i hovedsak fredag og lørdag.
FORRETTER & SMÅTETTER
Nigel’s krema fiskesuppe – liten kr 125/ lunsj kr 195/ middag kr 225
med hvit fiskefilet, laksefilet, røykalaks, og reker, samt julienne rotgrønnsaker av gulrot, purreløk, kålrot og sellerirot, samt spennende fiskekrydder og laktosefri kremfløte.
Serveres med hjemmebakt fransk landbrød.
Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten i brødet.
Salat med brokkoli, granateple og avokadopurée -liten kr 125/ lunsj kr 195/ middag kr 225
med urte- & oljedressing, og serveres med hjemmebakt fransk landbrød.
Allergener: (rødløk), gluten/hvete i brødet
Salat med utsøkt regional ost -liten kr 125/ lunsj kr 195/ middag kr 225
med urte- & oljedressing, og serveres med hjemmebakt fransk landbrød.
Allergener: geitmelk, rødløk, gluten/hvete i brødet
Klippfiskcarpaccio (forrett) kr 155
- servert med krydra avokado puré, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø.
Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus
HOVEDRETTER
«Rød Bacalao» kr 285
- en tradisjonell fiskegryte av klippfisk -saltet og tørket skrei frangstet på fiskebankene utenfor Vesterålen, tomat, oliven olje, løk, hvitløk, chilli, og potet. Servert med tradisjonelt flatbrød. Allergener: fisk,(hvitløk)
Ovnsbakt ishavsrøye kr 325
å seng av potetpuree med persille- og hvitløkssmørsaus, og serveres med dampa gulrot og sukkererter. Allergener: fisk, melkeprotein, sitrus)
Brassert lammeskank kr 355
- serveres med ovnsbakt rotfrukter fra egen eng og potetmos, toppet med en smakrik eksotisk rødvin- og sitrussaus. Regionalt lam. Allergener: sitrus, (løk)
Reinsdyrflatbiff på sellerirotkrem kr 375
- servert med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus. Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten
Vegetar hovedrett kr 295
Sjampinjongpai med kremet urtesaus, server med dampa gulrot og brokkoli, og ovnstekte poteter. Allergener: melkeprotein, gluten i pailokket (kan serveres vegansaus og uten pailokk)
DESSERTER
Multekrem med krumkake kr 125
- tradisjonell juledessert med Ingvild's vri.
Allergener: Melkeprotein, egg, gluten
Arktisk Creme Brûlée kr 145
egg- og fløtepudding, toppet med karamellisert brunsukker, og dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg
Sjokolade Fondant kr 145 - med karamellisert brunost og servert med vaniljeis. Allergener: melk, egg
STOR, varm og hjemmelaget vaffel - toppet med:
- Fløtemysost...................................................................... kr 65
- Jordbær............................................................................. kr 65
- Blåbær............................................................................... kr 65
- Multebær.......................................................................... kr 95
- Jordbær & rømme............................................................. kr 75
- Blåbær & rømme.............................................................. kr 75
- Multebær & rømme.......................................................... kr 105
- Multebær & lettpisket krem............................................. kr 105
- Brunostkaramellsaus & vaniljeis...................................... kr 105
- Smeltet mørk sjokolade & vaniljeis................................. kr 105
-av lokale egg. Allergener: melk, egg, gluten, (jordbær)
Bestilling av bord:
Mob. 41553756
E-post: booking@andoy-friluftssenter.no