L

Andøy Friluftsenter

Kontaktinfo

.......

Telefon

Telefon: (+47) 76 14 88 04
Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
Mobil 2: (+47) 415 53 756

Epost
E-mailbooking@andoy-friluftssenter.no

w

Vintermeny 2020

Velkommen til smaksopplevelser i restauranten vår! Menyen serveres til og med 26. mars - bordbestilling
For grupper, bursdag, jubileum, merkedag, bedriftslag eller vennelag - fra åtte personer og oppover tar vi imot gruppebestilling av menykomposisjon senest tre dager før ankomst.

25.01. - 26.03. kun bordbestilling - bursdag-, jubileum-, merkedag-, bedriftslag eller vennelag
22.05.201812:06 Andøy Friluftssenter

Forretter 

Dagens suppe - liten kr 95/ lunsj porsjon kr 145 - variasjon av supper gjennom vinteren som serveres med hjemmebakt brød. Allergener: varierer med den enkelte suppe

Kammskjell  kr 135 - pannestekt på seng av sellerirotpurré med baconterninger og smørsaus. Allergener: fisk, melkmelkeprotein

Klippfiskcarpaccio  kr 135  - servert med krydra avokado purée, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, sesamfrø

Hvalcarpaccio av marinert hval  kr 135  - servert med hvit geitost, valnøtter, grønn salat, sprinklet med olivenolje og sort pepper. Allergener: melk, valnøtter

Hovedretter 

«Torsk-papilotte»  kr 285  - skrei bakt i ovenen i kremet urtesaus sammen med rotgrønnsaker og purrløk, servert med mandelpotet. Allergener: fisk, melkeprotein

Ovnsbakt ishavsrøye   kr 285  - servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampet romanescokål, og potetpurré. Allergener: fisk, melkeprotein

Lammeskank  kr 315  - brassert i rødvin- og tomatsaus med rotgrønnsaker, servert med potetpurré, dampet gulrot og romanescokål. Allergener: melkeprotein

Elgpie  kr 325  - med sjampinjong i kremet viltsaus, servert med garnityr av damet gulrot og brokkoli, og potetkroketter (ovensbakt potetpurré). Allergener: melk, gluten

Reinsdyrbiff  kr 335 - flatbiff servert med bakte rotgrønnsaker, bakt mandelpotet og blåskimmerost-saus. Allergener: melkeprotein

Desserter 

Multekrem med krumkake  kr 115  - tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. Allergener: Melkeprotein, egg, gluten 

Husets iskrem i glutenfri krumkakeskål  kr 115   - velg mellom:

multeis toppet med multebær, dekorert med mørk sjokolade, og pannerista mandler. Allergener: melk, egg, mandler

eller

karamellostis toppet med trollkrem, dekorert med mørk sjokolade, og pannerista mandler. Allergener: melk, egg, mandler

Rå sjokolade- og aquavittkake  kr 135  - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper. Allergener: melkeprotein, egg 

Vinpakke  skreddersys for måltidet; á kr 525,-, og bestilles før ankomst.

Bestilling av bord og meny:

Tlf. 76148804 / Mob. 91535180

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: andoy-friluftssenter.no

Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Ingvild Turrell