L

Andøy Friluftsenter

Kontaktinfo

.......

Telefon

Telefon: (+47) 76 14 88 04
Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
Mobil 2: (+47) 415 53 756

Epost
E-mailbooking@andoy-friluftssenter.no

w

Mot jul i lavvoen og i Gallerirestauranten

Meny i perioden 08.11. – 21.12.2019

Vi ønsker våre gjester velkommen til gårds i førjulsperioden i lavvo og i Gallerirestauranten .
Selskap/grupper fra 8 personer og oppover, forhåndsbestiller bord og meny fra mandag til lørdag i lavvo og engelsk julemeny i Gallerirestauranten.
Vi har åpen på farsdagen men ellers holder vi stengt på søndager.
Meld inn matintoleranse på forhånd, da de fleste av våre retter kan tilpasses.

Vær velkommen til smaksopplevelser i førjulstida!
Bestilling på tlf.:
+47 76 14 88 04 / +47 91 53 51 80
eller på e-post: 
booking@andoy-friluftssenter.no   

08.11. - 21.12.2019
10.11.201709:23 Viktor Håkonsen

Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en smak av rødvinsgløgg og fenalår i førjulsperioden, og på vinteren urtesnaps. Selskapet/gruppa forhåndsbestiller én treretters komposisjon fra følgende menyer:

Min. gruppepris kr 6680 / minimum 8 personer i gruppa,  kuvertpris per person over 8 personer: kr 825 (inkludert lavvoleien)

Velg mellom lavvo opptil 18 personer, eller lavvo opptil 45 personer

forrett:

Kremet «spicy» sjampinjongsuppe servert med hjemmebakt brød. Allergener: melkeprotein, gluten i brødet. 

Klippfiskcarpaccio servert med «spicy» avokado puré, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus

Laksepaté med sjøgress servert med smakfull urtesaus og grønn salat. Allergener: fisk, egg, melk 

Be om allergivennlig alternativ.

hovedrett:

- Wokstekt ferskribbe av villsaulam 

- Wokstekt elg

- Wokstekt rein

Alle tre rettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, fløtesaus. Allergener: gluten/ hvete, melk, (løk, paprika, sjampinjong)

Be om allergivennlig alternativ.

dessert:

Multekrem og krumkake med Ingvild’s vri. Allergener: egg, melk, gluten/hvete

Juleøl- og sjokokaldemuffin(glutenfri) fylt med bringebærpuré og toppet med ostekrem, raspet sjokolade og strøssel. Allergener: melk, egg, (kanel og kardemomme)

«Verrine way lemon meringue- dessertglass med sitronkrem på smuldret glutenfri kjeksbunn, toppet med flambert marengslokk laget av lokale egg. Allergener: egg, sitrus, og melkeprotein

Dessertene serveres med bålkaffe.

Be om allergivennlig alternativ.

Senhøst og advent i Gallerirestauranten (serveres i perioden 01.11. – 21.12.2019)

Vi ønsker våre gjester velkommen til gårds med alkoholfri aperitiff.

Vi har åpent for selskap/grupper fra 8 personer/maks 60 personer forhåndsbestiller bord og meny fra mandag til lørdag. Stengt søndager. Har vi grupper alt innbooket er det selvfølgelig mulig også for en, to eller flere å få reservere bord og meny.

De fleste av våre retter kan tilpasses matintoleranse, og bes innmeldt på forhånd.

forrettkr 135

Klippfiskcarpaccio servert med «spicy» avokado puré, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, rødløk, sesamfrø, sitrus

Pannestekt kamskjell på seng av jordskokkpuré med bacon-smørsaus. Allergener: melkeprotein, skalldyr

Lakse-og sjøgresspaté servert med grønn salat og urte-rømmedressing. Allergener: melk, egg, fisk, (chilli)

hovedrettkr 335

Fiskerettene vil variere fra uke til uke avhengig av tilgjengelig råvare. Allergener: fisk, m.m.

Gurkemeiebakt lammelår av villsau, servert med dampa brokkoli, gulrot, hasselbakt potet, og viltsaus. Allergener: melkeprotein , (hvitløk i poteten)

Elg Wellington - innbakt elgfilet i butterdeig med sopp, sjalottløk og spekeskinke, servert med dampet rosenkål, posjert gulrot, dampet potet, og lys sherry-saus. Allergener: melk, gluten/hvete

Reinsdyrflatbiff servert på sellerirotkrem, dampa brokkoli, «tiled potet» - grytepotet delt i to og snittet i rutemønster og bakt i ovnen med smør, salt og pepper, og rødvin- og blåbærsky-saus. Allergener: melkeprotein

dessertkr 155 inkl. kaffe/ tea

Husets karamellis servert i krumkakeskål(glutenfri), toppet med trollkrem, smeltet mørk sjokolade, og pannerista mandler. Allergener: melk, egg, mandler

«Verrine way lemon meringue- dessertglass med sitronkrem på smuldret glutenfri kjeksbunn, toppet med flambert maregnslokk laget fra lokale egg. Allergener: egg, sitrus, melkeprotein

Multekrem og krumkake med Ingvild’s vri. Allergener: egg, melk, gluten/hvete

Juleøl- og sjokokaldemuffin(glutenfri) fylt med bringebærpurée og toppet med ostekrem, raspet sjokolade og strøssel. Allergener: kumelk, egg, (kanel og kardemomme)

Førjulsopplevelser i Gallerirestauranten

«Nigel’s jul» - engelsk julemenykomposisjon…kr 555 (forhåndsbestilling kun i perioden 08.11. – 21.12.2019)

«Yorkshire pudding» - en tradisjonell forrett, hovedrett av kalkun tilberedet på engelsk vis med en salvie- og løk-vegetar «stuffing», servert med ovnsstekt potet, hjemmelaget potetmos, rosenkål, kokt gulrot, og en lettbrunet fløtesaus.  Måltidet avrundes med den tradisjonelle dessert - «Christmaspudding», med hvit brandysaus og cognacskvett. Kaffe/te serveres til desserten. Allergener: gluten, egg, melk, løk, mandler

…eller adventslunsj med jobben;

for foreninger, organisasjoner, familier, eller venneregruppe.

På ukedager før jul i perioden 02.- 20.12., frister vi med førjuls-lunsj for grupper:

  • servering mellom kl 12 og kl 17 - kun forhåndsbestilling

Dagpakke - kombiner gjerne lunsjbuffe med litt faglig påfyll og leie et av våre møterom for anledninga.

Vi formidler transport for dem som ønsker en bilfri ettermiddag.

«adventslunsj for grupper» …kr 445 (forhåndsbestilles kun i perioden 02.12. – 21.12.2019) - serveres på gruppebordet, og gjestene forsyner seg med det de måtte ønske av godsaker.

Leie av møterom for dagsmøter; pris fra kr 950 per dag inkludert tekniske hjelpemidler.

Vi har møterom i «Midnattsol» og i «Aurora» for mindre grupper opptil 14 personer, for grupper mellom 15 og 25 personer tilbyr vi møtelokale i Gallerirestauranten.

Kaffe, fruktfat, kaker, mineralvann kommer i tillegg i prisen.

 

Ta det med ro, og nyt stillheten utenfor allfarvei, og bli over her hos oss…

Overnattingstilbud i perioden 08.11. – 16.12.2019; pris for to personer i dobbelrom inklusiv frokost, - per person kr 665

Leie av bjørkefyrt badestamp per kveld(4 timer) kr 2150 per stampbad.

Vær velkommen til smaksopplevelser i førjulstida!

Bestilling på tlf.: +47 76 14 88 04 / +47 91 53 51 80

eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no   

Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
John Duxbury
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Marianne Strand
Nigel Turrell