Vinter og vår 04.02. - 14.05.

Små grupper opptil 20 personer(offesiell tillatt gruppestørrelse) kan forhåndsbestille bord og meny her hos oss.
Vi tilbyr retter av vilt, lam og fisk, og grupper velger en treretters komposisjon fra menyen senest 5 dager før ankomst.

Minimum 10 personer / minimumspris kr 5000

Selskapsmeny
17.03.202113:57 Andøy Friluftssenter

FORRETTER

Nigel's krema fiskesuppe kr 125                                                   serveres med hjemmebakt brød. 

Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet)

Pannestekt kamskjell kr 150                                                                 på seng av grønn ertepuré, sprinklet med med bacon-smørsaus, og dekorert med Alfa-Alfa-spirer

Allergener: melkeprotein, skalldyr

HOVEDRETTER

Nigel’s krema fiskesuppe

- velg lunsjporsjon kr 175 eller middagsporsjon kr 205                       serveres med hjemmebakt brød. 

Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet)

Ovnsstekt ishavsrøye  kr 315                                                            servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampet sukkererter, og potetpuré.

Allergener: fisk, melkeprotein

Lammekrone-carré  kr 355                                                               med «urte- og valnøttcrust», servert med dampet rosenkål, gulrot, amandine potet, og tyttebær- og timianfløtesaus.

Allergener: valnøtt, melkeprotein, (hvitløk)

Elgpai  kr 355                                                                                           - ovnsbakt elggryte med sjampinjong i kremet viltsaus, servert pailokk, og garnityr av damet gulrot, rosenkål, og ovenstekt potet.  

Allergener: melk, gluten, og egg i hertuginnepoteten

Reinsdyrflatbiff   kr 365                                                                   servert på sellerirotkrem, med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus.

Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten

DESSERTER

Multekrem med krumkake  kr 130                                                          - tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. 

Allergener: Melkeprotein, egg, gluten 

Sjokolade Fondant  kr 140                                                                 med karamellisert brunost og servert med Vaniljeis.                                                                                                

Allergener: melk, egg

Husets egen multesuppe  kr 140                                                     med hvitvin og estragon, dekorert med crème fraîche.

Allergener: melkeprotein

Konfektkake  kr 145                                                                               Rå sjokolade- og aquavittkake - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.                                                   

Allergener: melkeprotein, egg 

 

Vinpakke 

- skreddersys for måltidet; á kr 545,-, og bestilles før ankomst.

 

 

Bestilling av bord:

Tlf. 76148804 / Mob. 91535180

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: https://andoy-friluftssenter.no/?id=1562545527

Nigel J. Turrell
Kamskjell
Kamskjell på tallerk med garnityr og havutsikt, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Reinsdyrbiff
 Reinsdyrbiff med bærsaus og rosmarin på tallerken, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Påskelam
Lammekrone-carré med gulrot og rosenkål på tallerken, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Nigel's fiskesuppe
Nigel's fiskesuppe i suppeskål dekorert med persille, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Multekrem med krumkake
Multekrem med krumkake på bordet med havutsikt, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Rå sjokolade-konfektkake
Rå sjokolade-konfektkake, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Andøy Friluftssenter
Alle bygg på Andøy Friluftssenter , click to open in lightbox