L

Andøy Friluftsenter

Kontaktinfo

.......

Telefon

Telefon: (+47) 76 14 88 04
Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
Mobil 2: (+47) 415 53 756

Epost
E-mailbooking@andoy-friluftssenter.no

BookingF

Bestill online

w

A La Carte & ta-med-meny

Velkommen til smaksopplevelser i restauranten vår!
Åpent alle dager utenom mandager(stengt), mellom kl 14:00 og 20:00,
og i tillegg åpent på kveldstid for bordbestilling fra kl 20:00 fra tirsdag til lørdag, og for grupper over 7 personer.

Ta-med-meny/take away-bestillingene begrenses oppad til 10 personer og må bestilles senest 6 timer før henting.
For større grupper vennligst bestill tre dager i forveien.
KUN på telefon: 76148804 / 91535180
Henting i resepsjonen på Andøy Friluftssenter AS.

A La Carte & ta-med-meny
31.03.202015:15 Andøy Friluftssenter

FORRETTER

1) Klippfiskcarpaccio  kr 135 / ta-med-pris kr 125

- servert med krydra avokado puré, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. 

Allergener: fisk, sesamfrø

2)  Vegansuppe med urter, potet og havrerømme

- velg mellom:

- liten porsjon(starter) kr 95

- lunsjporsjon kr 135

- middagsporsjon kr 155

- serveres med hjemmebakt brød. 

Allergener: gluten i brødet

3)  Frisk salat med regional ost

- velg mellom:

- liten porsjon(starter) kr 105

- lunsjporsjon kr 155

- middagsporsjon kr 175

- serveres med hjemmebakt brød. 

Allergener: melk(geit), gluten i brødet, sennep i vinaigrette (epleeddik)

 

FISKERETTER

 

4)  Nigel’s krema fiskesuppe

- velg mellom:

- liten porsjon(starter) kr 105

- lunsjporsjon kr 155

- middagsporsjon kr 175

- serveres med hjemmebakt brød. 

Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet)

5) Bacalaogryte  kr 285  / ta-med-pris kr 265

- lokal klippfisk kokt i olivenolje med masse tomat, løk, og skivet potet.

Allergener: fisk, (chilli, hvitløk)

 

6) Gratinert bacalao  kr 295 / ta-med-pris kr 275

- lokal klippfisk i bechamelesaus/hvitsaus med løk, chorizopølse, og skivet potet, servert med sidesalat. 

Allergener: fisk, melkeprotein, (muskattnøtt)

7) Ovnsstekt ishavsrøye  kr 295  / ta-med-pris kr 275

- servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampet romanescokål, og potetpuré.

Allergener: fisk, melkeprotein

 

8) Boknafisk  kr 305 

- en semi-tørket skrei/havtorsk, fisket på kysten av Vesterålen, servert med erte- og gulrotstuing, bacon-smør, og dampa potet. 

Allergener: fisk, melkeprotein

KJØTTRETTER

 

9) "Valgets kval"  kr 325 / ta-med-pris kr 295

- strimla hvalfilet pannestekt og servert på seng av hjemmelaget potetmos, med sylta reddik, dampa romanescokål, posjert gulrot, sukkererter, og smakfull fløtesaus med urter, multer, blåbær og tyttebær.

Allergener: melk

10) Lammesadel  kr 325 / ta-med-pris kr 295(med dampa potet)

- fylt med spinat, sjalottløk, hvitløk og timian, servert med ovnsbakte rotfrukter og rødløk, «Hertuginnepotet», og smakfull fløtesaus med timian.

Allergener: melk, og egg i hertuginnepoteten

 

11) Elgpai  kr 325 / ta-med-pris kr 295

- ovnsbakt elggryte med sjampinjong i kremet viltsaus, servert pailokk, og garnityr av damet gulrot, brokkoli, og ovnstekt potet.  

Allergener: melk, gluten

 

DESSERTER

 

12) Vaniljemarengsrulade  kr 75 / ta-med-pris kr 65 (hel kake kr 300)

- laget av egg og blåbær fra Vesterålen.

Allergener: melkeprotein, egg

13) Karamellostekake  kr 95 / ta-med-pris kr 85

- av ost fra «Den Sorte Gryte», med lokk av blåbær.

Allergener: melk, (gelatin)

 

14) Multekrem med krumkake  kr 115 

- tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. 

Allergener: Melkeprotein, egg, gluten 

  

15) Bakt ostekake  kr 115 / ta-med-pris kr 105

med lokk av multekaramell og belgisk sjokolade.

Allergener: melk, egg, (gelatin)

16) Husets iskrem  kr 115 / ta-med-pris kr 105  

- velg mellom:

a) Multeis toppet med multebær i glutenfri krumkakeskål, dekorert med mørk sjokolade og pannerista mandler.

Allergener: melk, egg, mandler(kan sløyfes)

eller

b) Karamellis toppet med trollkrem i glutenfri krumkakeskål, dekorert med mørk sjokolade og pannerista mandler.

Allergener: melk, egg, mandler(kan sløyfes)

 

17) Konfektkake ta-med-pris kr 125

Rå sjokolade- og aquavitt kake - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.                                                   

Allergener: melkeprotein, egg 

 

18) STOR, varm og hjemmelaget vaffel - toppet med:

c) -  Fløtemysost  kr 60 / ta-med-pris kr 50

d) -  Jordbær  kr 60 / ta-med-pris kr 50

e) -  Blåbær  kr 60 / ta-med-pris kr 50

f) -  Multebær  kr 85 / ta-med-pris kr 75

g) -  Jordbær & rømm  kr 70 / ta-med-pris kr 60

h) -  Blåbær & rømme  kr 70 / ta-med-pris kr 60

i) -  Multebær & rømme  kr 95 / ta-med-pris kr 85

j) -  Multebær & lettpisket krem  kr 95

k) -  Brunostkaramellsaus & vaniljeis  kr 95

l) -  Smeltet mørk sjokolade & vaniljeis  kr 95

Laget av egg fra Vesterålen.

Allergener: melk, egg, gluten, (jordbær) 

 

Vinpakke 

- skreddersys for måltidet; á kr 525,-, og bestilles før ankomst.

Bestilling av bord:

Tlf. 76148804 / Mob. 91535180

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: https://andoy-friluftssenter.no/?id=1562545527

 

 

Nigel Turrell
Husets iskrem
Iskrem på tallerken  ved fjorden
Nigel Turrell
Kilppfisk carpassio
Klippfisk- forrett
Josefine Turrell
Bakt ostekake med multekaramell
Bakt ostekake på asjett
Nigel Turrell
Lammesadel
Fylt lammesadel med bakte rotfrukter på tallerken
Jostein Endresen
Varm vafle med multer og krem
Vafle med muler og lettpisket krem på tallerken
Josefine Turrell
Elgpai
Elgpai og grønnskaer på disken
Josefine Turrell
Boknafisk
Boknafisk, potet og erte-og gulrot stuing
Josefine Turrell
Karamellostekake med lokk av blåbærgelé
Karamellostekake på asjett i kakedisken
Nigel Turrell
Krumkake med multer og lettpisket krem
Multekrem og krumkake i dessertglass på bord ute ved fjorden
Nigel Turrell
Konfektkake
Konfektkake av sjokolade og egg på asjett