L

Andøy Friluftsenter

Kontaktinfo

.......

Telefon

Telefon: (+47) 76 14 88 04
Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
Mobil 2: (+47) 415 53 756

Epost
E-mailbooking@andoy-friluftssenter.no

w

Sommer Selskapsmeny 2019

Velkommen til smaksopplevelser ved Andøy Friluftssenter - "hulderflørt i sommernatta".
Vi har selskapsmeny for grupper fra åtte personer og oppover. Vi tar imot gruppebestilling av menykomposisjon senest tre dager før ankomst. Kanapé, velkomstaperitiff, kaffe/te inngår i vår treretters menykomposisjon á kr. 705,-

Bursdag-, jubileum-, merkedag-, eller vennskapsfeiring ?
22.05.201812:06 Andøy Friluftssenter

Forretter

Formbakte «røykalaks- og gressløkkaker» med krema dillsaus på seng av grønnsalat. Allergener: fisk, melk, sitrus

Klippfisk og multechutney, servert med estragon- remulade, krydra avokado purée, og pannerista gresskarfrø. Allergener: fisk, sitrus

Ovnsbakt «potetreier», fylt med sylta makame sjøgress og aquavittkrem, toppet med marinert hval, ruccola, og pannerista sesamfrø.  Allergener: egg, melkeprotein, sesamfrø

Hovedretter

«Klippfisk-brandade» - en fransk fiskesuflé med postetpurre mikset med klippfisk, olivenolje, hvitløk og persille, toppet med marinert og ovnsbakt paprika, og dampa romanesco kål. Allergener: fisk, egg, melkeprotein

Ovnsbakt ishavsrøye med bacon- smørsaus med rista mandelbrødteringer, kremstua purreløk og julienne gulrot, pynta med appelsin- og gulrotpurée, og servert med dampa potet. Allergener: fisk, melkeprotein, sitrus, gluten i mandelbrød

Lammekarre med «sauce vierge» - en saus med sjalottløk, hvitløk, tomat, laubærblad, olivenolje, og provancekrydder, servert med glasserte rotgrønnsaker, og en purée av søtpotet- og potet. Allergener: melkeprotein

Reinsdyrfilet med «timian- og tyttebær espuma» –  en lett musé-kremsaus, servert med sellerirotkrem, dampa sukkererter, og «tiled potet» - grytepotet delt i to og snittet i rutemønster og bakt i ovnen med smør, salt og pepper. Allergener: melkeprotein, (hvitløk)

Desserter

Husets karamellis servert i krumkakeskål, toppet med trollkrem, smeltet mørk sjokolade, og pannerista mandler.  Allergener: melk, egg, mandler

Blåbær «parfait» - en iskremfromasj, toppet med karamellsaus.  Allergener: Melkeprotein, egg, og gelatin 

«Verrine façon cheesecake à la mûre arctique» - ei porsjons-ostekake i glass, av ferskost fra Nordtun gård, på sprø kjeksbunn, og toppet med multebær. Allergener: kumelk

Vinpakke

 ”vinpakke” som skreddersys for måltidet; á kr 475,-, bestilles før ankomst.

Bestilling

Tlf. 76148804 / Mob. 91535180

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: andoy-friluftssenter.no

Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell