Om oss

Ekteparet Ingvild og Nigel Turrell er ditt vertskap på Andøy Friluftssenter.

De startet i det små med villmarksopplevelser og reiseliv i 1988, og har siden jobbet veldig hardt. Bygd stein på stein, bokstavelig talt, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Sammen har de bygd opp et moderne reiselivsanlegg som dekker alle behov. Og der historie og tradisjoner er en viktig del av det hele, i kombinasjon med det moderne og urbane.

Ekteparet er genuint opptatt av å gi sine gjester opplevelse for livet. De ønsker deg velkommen med hjertevarme og solid menneskekunnskap. De vet at hver gjest er unik og har ulike behov.

Ingvild er fjerde slektsledd på gården. Hun kjenner området som sin egen bukselomme. Ingen kan som henne fortelle så levende om gårdens tradisjoner og de naturressursene som har vært forvaltet bakover i tid. Det er forfedrenes slit som har dannet grunnlaget.

Ingvild vokste opp i denne vesle bygda på Hinnøya, Norges største øy, som de fleste andre reiste også hun ut i verden og der møtte hun engelskmannen Nigel. Nigel er oppvokst i en landsby i North Nottingham, ikke langt fra Shirewood-skogen i selveste "Robin Hood country".

Veiene deres møttes vinteren 1984, han deltok på NATO-øvelse i Nord-Norge. I 1989 vendte hun tilbake til hjembygda og gården sammen med Nigel. Sammen har de barna Daniel og Josefine, de er voksne nå og deltar også i driften.

Bedriften er Vesterålens største grunneiere og forvalter både kultivert multemyr og flotte fiskevann. Viktige og nydelige matskatter er en viktig del av totalopplevelsen ved Andøy Friluftssenter.

Vertskapet er stolte av sitt reiselivsanlegg og er glade for at de valgte å følge drømmen. Vær hjertelig velkommen!