17. mai

Nyt nasjonaldagen på Andøy Friluftssenter
med fireretters menykomposisjon
Kun bordbestilling mellom kl 14:30 og 18:30(book senest dagen før)
pris per voksen person kr 655,-
pris per barn inkl. 1 fl. brus kr 325,-

Book på på tlf. 41553756
eller via e-post: booking@andoy-friluftssenter.no

09.05.202223:58 Andøy Friluftssenter

Forrett                                                                                                                                                                                                                                                  – kvalcarpassio servert med grønn salat, hvit geitost, saltbadet hvalnøtter, og sprinklet med olivienolje
Aleergener: geitmelk

 

Hovedrett
– flatbiff av reinsdyr servert med brokkoli, pastinakk- og
sellerirotkrem, hertuginnepotet, og en blåbær-og rødvinssjysaus.
Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten

 

Hvilerett
– regional ost servert med multechutney.
Alllergener: melk

 

Dessert
– et utsøkt utvalg av våre kaker anrettet og dandert på porsjonsfat.                         
Allergener: melkeprotein, egg, mandler

Kaffe/te serveres til desserten.

 

Kom å kos dæ i lamme oss!…          

Daniel, Mariana & Nigel

Nigel Turrell
17.mai
Tre norske flagg vaier fint i vinden
Nigel Turrell
Servering på Nasjonaldagen
Dekket middagsbord med fjord utsikt
Nigel Turrell
Multekrem med krumkake
Multekrem og guktesoof
Nigel Turrell
Reisdyr
Reisdyr på tallerken