Høst på menyen 24.08. - 23.10.

I tradisjon tro byr vårt høstkjøkken på retter av vilt, lam og fisk, og grupper velger en treretters komposisjon fra menyen senest 5 dager før ankomst (et covid-19-tiltak).

Kun gruppebestiling: Minimum 10 personer / minimumspris kr 5000

Høst på menyen
22.08.202120:46 Andøy Friluftssenter

FORRETTER

Nigel's krema fiskesuppe kr 105  

- med julienne grønnsaker og servert med hjemmebakt brød. Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, gluten i brødet(bestill glutenfritt brød ved behov)

 

Klippfiskcarpaccio kr 135 

- dekorert med krydra avokadopurée, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus

                                                                                                             

Kvalcarpaccio kr 145 

- på dekorert med grønn salat, hvit geitost og saltbadet valnøtt, sprinklet med olivenolje og et dryss med sort pepper. Allergener: melk, valnøtt(kan sløyfes)

 

 

HOVEDRETTER

Ovnsstekt ishavsrøye  kr 305 

- servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampet sukkererter, og potetpuré. Allergener: fisk, melkeprotein

 

Lammecarré  kr 335

- Lammekrone-carré, med «urte- og valnøttcrust», servert med dampet rosenkål, gulrot, amandine potet, og tyttebær- og timianfløtesaus. Allergener: valnøtt, melkeprotein, (hvitløk)

 

Elgpai  kr 345

- ovnsbakt elggryte med sjampinjong i kremet viltsaus med pailokk, servert med garnityr av dampet gulrot og brokkoli, og ovenstekt potet. Allergener: melk, gluten

 

Reinsdyrflatbiff   kr 355

- serveres på sellerirotkrem, med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus. Allergener: melkeprotein, egg i poteten

 

 

DESSERTER

 

Multekrem med krumkake  kr 120

- tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. Allergener: Melkeprotein, egg, gluten

 

Vaniljeis med lune multer kr  135

- toppet med multelikør, og dekorert med sjokolade og saltbadet valnøtt. Allergener: melk, egg, valnøtt(kan sløyfes), (litt alkohol)

 

Sjokoladefondant med karamellost kr  135

- servert med vaniljeis og dekorert med sjokolade. Allergener: Melk, egg


Konfektkake  kr 135 (kun gruppebestilling)

Rå sjokolade- og aquavittkake - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper. Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt aquavitt)                                                  

 

 

Vinpakke 

- skreddersys for måltidet; á kr 525,-, og bestilles før ankomst.

 

 

Bestilling av bord:

Tlf. 76148804 / Mob. 91535180

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: https://andoy-friluftssenter.no/?id=1562545527

Nigel Turrell
, click to open in lightbox