Vinter 2023

Meny i perioden 20.01. - 31.03
Forhåndsbestilling av bord og meny for små grupper opptil 20 personer.
Senest 5 dager før ankomst forvelger gruppa en treretters gruppemeny-komposisjon fra retter av lokalt lam, vilt og multer m.m.

Forrett kr 155

Juleøl-gravet reinfilet
servert med tyttebærrømme, dandert med timian, sylta rødløk og flatbrød.
Allergener: melkeprotein, gluten i flatbrødet

Panerte klippfiskkroketter
på seng av frisk salat, toppet med kurrimajones og dekorert med ørretrogn.
Allergener: gluten, egg og fisk

Kremet pastinakksuppe med spørstekt bacon
Allergener: melkeprotein (kan lages på kokosmelk)

Hovedrett kr 365


Lammelår fra «Nilssen vikingsheep»
fylt med timian og hvitløk, servert med honning-glaserte ovnsbakte rotfrukter og rødløk, dampet selskapspotet potet fra egen avling, og smakfull fløtesaus med timian.
Allergener: melkeprotein, egg i hertuginnepoteten

Elg Wellington
filet av egl innbakt i butterdeig med sopp, sjalottløk og spekeskinke, servert med dampet rosenkål, posjert gulrot, dampet selskapspotet potet fra egen avling og lys sherry-saus. 
Allergener: melk, gluten/hvete

Reinsdyrflatbiff
servert med sellerirotkrem, med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus. 
Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten

Hovedrett vegetar kr 325


Sjampinjongpai med kremet urtesaus, server med dampa gulrot og brokkoli, og ovnstekte poteter. Allergener: melkeprotein, gluten i pailokket

Desserter kr 155 m. kaffe/ te

Multekrem med krumkake
Tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. 
Allergener: Melkeprotein, egg, gluten 

Rå konfektkake med edle dråper
ei smaksbombe av ei rå sjokolade- og aquavittkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.
Allergener: melkeprotein, egg

Arktisk Creme Brûlée               
egg- og fløtepudding med edle dråper, toppa med karamellisert brunsukker, og dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg

 

Vinpakke 

- skreddersys for måltidet; á kr 545 per pers., og bestilles før ankomst.


Bestilling av bord:

Mob. 41553756

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: https://andoy-friluftssenter.no/selskapsmeny

Simon Teisen
Grava reinsdyr
Grava reinsdyr med tyttebærrømme
Nigel J. Turrell
Elg pai
Elg pai, dampa gulrot og brokkoli, og ovnstekte poteter i skpler på bordet
Nigel J. Turrell
Elg Wellington
Elgfilet innbakt i butterdeig med rosenkål og gulrot dekorert med ringblomst
Nigel J. Turrell
Varm vaffel med multer og pisket krem
Varm vaffel med multer og pisket krem på fat
Nigel J. Turrell
Arktisk Creme Brûlée 
Arktisk Creme Brûlée på treplanke
Nigel J. Turrell
Rå sjokolade-konfektkake
Rå sjokolade-konfektkake