Selskapsmeny & take away 2021

Små grupper opptil 10 personer(offesiell tillatt gruppestørrelse) kan forhåndsbestille bord og meny her hos oss i perioden frem til vi åpner daglige i juni.
Både gruppebestilling og take away bestilling må være oss i hende senest tre dager før ønsket dato grunnet coronasituasjonen, og vi åpner for gruppebestillinger på minimum kr 5000 , og for take away for minimum 6 hovedretter.

Selskapsmeny & take away i løpet vårperioden 2021
17.03.202113:57 Andøy Friluftssenter

HOVEDRETTER

 

1)  Nigel’s krema fiskesuppe

- velg mellom:

- liten porsjon(starter) kr 95 / ta-med-pris kr 75

- lunsjporsjon kr 145 / ta-med-pris kr 125

- middagsporsjon kr 165 / ta-med-pris kr 145

- serveres med hjemmebakt brød. 

Allergener: fisk, skalldyr, melkeprotein, (gluten i brødet)

 

2) Ovnsstekt ishavsrøye  kr 295  / ta-med-pris kr 275

- servert med persillesmørsaus med hvitløk, posjert gulrot, dampet sukkererter, og potetpuré.

Allergener: fisk, melkeprotein

 

3) Lammekrone-carré  kr 335 / ta-med-pris kr 300

- Lammekrone-carré, med «urte- og valnøttcrust», servert med dampet rosenkål, gulrot, amandine potet, og tyttebær- og timianfløtesaus.

Allergener: valnøtt, melkeprotein, (hvitløk)

 

4) Elgpai  kr 335 / ta-med-pris kr 300(med dampa amandine potet) 

- ovnsbakt elggryte med sjampinjong i kremet viltsaus, servert pailokk, og garnityr av damet gulrot, rosenkål, og ovenstekt potet.  

Allergener: melk, gluten, og egg i hertuginnepoteten

 

5) Reinsdyrflatbiff   kr 335(ikke take away)  

- serveres på sellerirotkrem, med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus.

Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten

 

 

DESSERTER

 

8) Multekrem med krumkake  kr 115 (ikke take away) 

- tradisjonell juledessert med Ingvild's vri. 

Allergener: Melkeprotein, egg, gluten 

 

9) Bakt ostekake  kr 115 / ta-med-pris kr 95

med lokk av multekaramell og belgisk sjokolade.

Allergener: melk, egg, (gelatin)

 

11) Konfektkake  kr 135 / ta-med-pris kr 115

Rå sjokolade- og aquavittkake - ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.                                                   

Allergener: melkeprotein, egg 

 

 

Vinpakke 

- skreddersys for måltidet; á kr 525,-, og bestilles før ankomst.

 

 

Bestilling av bord:

Tlf. 76148804 / Mob. 91535180

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: https://andoy-friluftssenter.no/?id=1562545527

Nigel J. Turrell
Multevafle med krem
Multevafle med pisket krem, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Reinsdyrbiff
 Reinsdyrbiff med bærsaus og rosmarin på tallerken, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Påskelam
Lammekrone-carré med gulrot og rosenkål på tallerken, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Dagens suppe
Suppe i suppeskål dekorert med rosmarin, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Bakt ostekake med lokk av karamellisert multe
Bakt ostekake med lokk av karamellisert multe på fat, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Rå sjokolade-konfektkake
Rå sjokolade-konfektkake, click to open in lightbox
Nigel J. Turrell
Andøy Friluftssenter
Alle bygg på Andøy Friluftssenter , click to open in lightbox