L

Andøy Friluftsenter

Kontaktinfo

.......

Telefon

Telefon: (+47) 76 14 88 04
Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
Mobil 2: (+47) 415 53 756

Epost
E-mailbooking@andoy-friluftssenter.no

w

Lavvomeny

Meny i perioden 25.01. – 20.06.2020.
Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en velkomstaperitiff.
Selskapet/gruppa forhåndsvelger en treretters komposisjon fra følgende menyer (min. gruppepris kr 6640,- / minimum 8 personer i gruppa)
Kuvertpris per ekstra person i gruppa; á kr 825,- inklusiv lavvoleie:
Forhåndsbestilling av dato og meny.

Spis i lavvoen
22.05.201812:22 Andøy Friluftssenter

Forrett:
Kremet og krydret sjampinjongsuppe servert med brød. Allergener: melkeprotein, (sjampinjong), og gluten i brødet -be om glutenfritt brød.

Klippfiskcarpaccio servert med "spicy" avokadopuré, sylta rødløk, og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus.                                                  

Kvalcarpaccio grønn salat, hvit geitost, valnøtter, overdrysset med olivenolje og sort pepper. Allergener: melkeprotein og valnøtter.

Be om allergivennlig alternativ.

Hovedrett:
1) Wok stekt hjort,
2) Wok stekt elg,
3) Wok stekt rein,
Alle tre rettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus. Allergener: gluten/hvete, melk, (løk, paprika, og sjampinjong)

Be om allergivennlig alternativ.

Dessert:
Arktisk Creme Brûlée - laget av lokale egg, og decorert med gårdens egne multer. Allergener: melkeprotein og eggplomme.

Blåbærmareng- og vaniljekremrullade. Allergener: melkeprotein og egghvite.

"Multekrem a la lavvo"- gårdens egne multer, pisket krem, og krumkake. Allergener:  melkeprotein, egg og hvete/gluten i krumkaken.

Be om allergivennlig alternativ.

Bålkaffe serveres til desserten.

Velg mellom lavvo for opptil 18 personer, eller lavvo opptil 45 personer.

Vær velkommen til smaksopplevelser i lavvo!


Bestilling på tlf.: +47 76 14 88 04 / +47 91 53 51 80
eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no   

Daniele Zanoni
Terje Megård
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell