Lavvomeny

Meny i perioden 06.11. – 11.12.2020.
Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en velkomstaperitiff.
Selskapet/gruppa forhåndsvelger en treretters komposisjon fra følgende menyer (min. gruppepris kr 6680,- / minimum 8 personer i gruppa)
Kuvertpris per ekstra person i gruppa; á kr 825,- inklusiv lavvoleie:
Forhåndsbestilling av dato og meny.

Spis i lavvoen
22.05.201812:22 Andøy Friluftssenter

Forrett:


Kremet rypesuppe servert med brød. Allergener: melkeprotein, (løk), og gluten i brødet -be om glutenfritt brød.

Krema purreløksuppe med røykalaks servert med hjemmebakt brød. Allergener: fisk, melkeprotein, og gluten i brødet

Be om allergivennlig alternativ.

Hovedrett:
1) Wok stekt elg,
2) Wok stekt rein,
Begge rettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus. Allergener: gluten/hvete, melk, (løk, paprika, og sjampinjong)

Be om allergivennlig alternativ.

Dessert:

"Multekrem a la lavvo"- gårdens egne multer, pisket krem, og krumkake. Allergener:  melkeprotein, egg og hvete/gluten i krumkaken.

Ostekake av ost fra Nortun Gård, med lokk av multer fra Buksnesfjord. Allergener: melk

Rå sjokolade- og aquavittkonfektkake- ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper. Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt alkohol)

Dessertene serveres med bålkaffe.

 

Be om allergivennlig alternativ.

 

Velg mellom lavvo opptil 10 personer, eller lavvo opptil 36 personer(reduksjon i antall sitteplasser grunnet covid-19-virus-restriksjoner).

Vær velkommen til smaksopplevelser i lavvo!

Bestilling på telefon: 76 14 88 04

eller bestill på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no  

Daniele Zanoni
, click to open in lightbox
Terje Megård
, click to open in lightbox
Nigel Turrell
, click to open in lightbox
Nigel Turrell
, click to open in lightbox
Nigel Turrell
, click to open in lightbox