Forrett:
Juleøl-gravet reinfilet servert med tyttebærrømme, timian og flatbrød.
Allergener: melkeprotein
Panerte klippfiskkroketter på seng av frisk salat, toppet med currymayones og dekorert med lodderogn.
Allergener: egg og fisk
Hovedretter:
Wokstekt filet av rein
Wokstekt filet av elg
Wokstekt ferskribbe av villsaulam
Wokrettene serveres med ei eksotisk blanding av wokket grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus.
Allergener: gluten/hvete, melk, selleri (løk, paprika, og sjampinjong)
Dessert:
"Multekrem a la lavvo"- gårdens egne multer, pisket krem, og krumkake.
Allergener: melkeprotein, egg og hvete/gluten i krumkaken.
Vaniljemarengsrulade med multekrem dekorert med mandler.
Allergener: melkeprotein, eggevite, mandler
Arkrisk Crème brûlée dekorert med multer.
Allergener: melkeprotein, egg
Dessertene serveres med bålkaffe.
NB! Be om allergivennlig alternativ til matintolleranse i god tid på forhånd.
Vær velkommen til smaksopplevelser i lavvo!
Bestilling på telefon: 41 55 37 56
eller bestill på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no