Forrett:
Kremet rypesuppe servert med brød. Allergener: melkeprotein, (løk), og gluten i brødet -be om glutenfritt brød.
Krema purreløksuppe med røykalaks servert med hjemmebakt brød. Allergener: fisk, melkeprotein, og gluten i brødet
Be om allergivennlig alternativ.
Hovedrett:
1) Wok stekt elg,
2) Wok stekt rein,
Begge rettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus. Allergener: gluten/hvete, melk, (løk, paprika, og sjampinjong)
Be om allergivennlig alternativ.
Dessert:
"Multekrem a la lavvo"- gårdens egne multer, pisket krem, og krumkake. Allergener: melkeprotein, egg og hvete/gluten i krumkaken.
Ostekake av ost fra Nortun Gård, med lokk av multer fra Buksnesfjord. Allergener: melk
Rå sjokolade- og aquavittkonfektkake- ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper. Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt alkohol)
Dessertene serveres med bålkaffe.
Be om allergivennlig alternativ.
Velg mellom lavvo opptil 10 personer, eller lavvo opptil 36 personer(reduksjon i antall sitteplasser grunnet covid-19-virus-restriksjoner).
Vær velkommen til smaksopplevelser i lavvo!
Bestilling på telefon: 76 14 88 04
eller bestill på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no