Forrett:
Kremet purreløksuppe med røykalaks servert med hjemmebakt brød. Allergener: fisk, melkeprotein, gluten i brødet (be om glutenfritt brød)
Klippfiskcarpaccio dekorert med krydra avokadopurée, sylta rødløk og pannerista sesamfrø. Allergener: fisk, sesamfrø, sitrus
Kvalcarpaccio dekorert med grønn salat, hvit geitost og saltbadet valnøtt, sprinklet med olivenolje og et dryss med sort pepper. Allergener: melk, valnøtt(kan sløyfes)
Hovedretter:
Wokstekt filet av rein
Wokstekt filet av elg
Begge wokrettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus. Allergener: gluten/hvete, melk, selleri (løk, paprika, og sjampinjong)
Be om allergivennlig alternativ til matintolleranse i god tid på forhånd.
Dessert:
"Multekrem a la lavvo"- gårdens egne multer, pisket krem, og krumkake. Allergener: melkeprotein, egg og hvete/gluten i krumkaken.
Vaniljemarengsrulade med multekrem dekorert med mandler. Allergener: melkeprotein, eggevite, mandler
Arkrisk Crème brûlée dekorert med multer. Allergener: melkeprotein, egg
Dessertene serveres med bålkaffe.
Be om allergivennlig alternativ.
Velg mellom lavvo opptil 10 personer, eller lavvo opptil 36 personer(reduksjon i antall sitteplasser grunnet covid-19-virus-restriksjoner).
Vær velkommen til smaksopplevelser i lavvo!
Bestilling på telefon: 76 14 88 04
eller bestill på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no