17. mai på Andøy Friluftssenter

Femreretters menykomposisjon på nasjonaldagen                                     

 

Pris per voksen person kr 695,-

Pris per barn inkl. 1 fl. Brus kr 365,-

Åpent den 17.05. mellom kl 15:00 og 20:00(siste bordreservasjon) 
Bordbestilling frem til 17. mai kl 13.00.
- mobil: 41 55 37 56 
e-post: booking@andoy-friluftssenter.no

                
Forrett
Øl-gravet reinfilet 
servert med tyttebærrømme, dandert med timian, sylta rødløk og flatbrød.
Allergener: melkeprotein, gluten i flatbrødet (be om glutenfritt flatbrød)

Fiskerett
–urteblakt laksefilet, servert med en frisk potetsalat med rødbeter og rømme, og agurksalat.
Allergener: fisk, melkeprotein, paprika, (løk, hvitløk) 

Kjøttrett (varmrett)
-lammelår av villsaulam
fylt med timian og hvitløk, servert med honning-glaserte ovnsbakte rotfrukter og rødløk, 
potetterte, og smakfull fløtesaus med timian.
Allergener: melkeprotein

Hvilerett
– regional ost servert med multechutney.
Allergener: melk, (løk og chili i multechtneyen)                                                                                      

Dessert
– Luxus suksessterte med amorettonugatti og multekrem med krumkakekjeks dandert på porsjonsfat. Allergener: melkeprotein, egg, mandler, hvete/gluten

Kaffe/te serveres til desserten.

 

Kom å nyt dagen og kvelden hos oss...og overnatt om du vil, det er fridag for de fleste den 18. mai!…          

Daniel, Lhysa & Nigel

Nigel Turrell
17. mai
Tre flaggstenger med norske flagg til tops på alle tre
Nigel Turrell
17. mai med utsikt
Oppdekket bord forran et vindu med utsikt over fjord og fjell