L

Andøy Friluftsenter

Kontaktinfo

.......

Telefon

Telefon: (+47) 76 14 88 04
Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
Mobil 2: (+47) 415 53 756

Epost
E-mailbooking@andoy-friluftssenter.no

BookingF

Bestill online

w

17. mai 2020

Velkommen til smaksopplevelser i restauranten vår! Menyen serveres kun i løpet av 17. mai-helga med bordbestilling på nasjonaldagen.
For grupper, bursdag, jubileum, merkedag, bedriftslag eller vennelag - fra åtte personer og oppover tar vi imot gruppebestilling av menykomposisjon senest tre dager før ankomst/ ved henting av "take away".

15.05. - 17.05. helgemeny med take away (kun bordbestilling på nasjonaldagen)
22.05.201812:06 Andøy Friluftssenter

Åpningstid:

Fredag 15.05. kl 14 – 18

Lørdag 16.05. kl 14 – 18

Søndag 17. 05.  kl 14 – 18

Vi sprayer med antiback mellom kundebesøkene så ingen risikerer smittefare ved å avlegge oss et besøk.
Vær hjertelig velkommen innom oss!

17.mai-helgemeny & TAKE AWAY meny:

 

Forrett kr 135/ ta-med-pris kr 125
1) Kompinasjon av roastbiff av elg med sylta rødløk, og grava laks med dill- og senneps saus, og rosa potetsalat. Allergener: fisk, sennep, melkeprotein, (rødbete, karve)

 

Hovedretter

2) Urtebakt laks kr 285/ ta-med-pris kr 265  (barn halv pris)               – filet av laks med urteblanding bakt i ovnen, servert med agurksalat, rømme- og urtedressing, og dampa mandelpotet.
Allergens: fisk, melkeprotein 

3) Lammesadel kr 325/ ta-med-pris kr 290 m. dampa mandelpotet (barn halv pris)                                                                                      – fylt med spinat, sjalottløk, hvitløk, og timian, servert med ovnsbakte rotfrukter og løk, hertuginnepotet, og smakfull fløtesaus med timian. Allergener: melkeprotein, egg 

4) Reinbiff kr 335/ ta-med-pris kr 290  (barn halv pris)                     – flatbiff servert med ovnsbakte rotfrukter og løk, dampa mandelpotet og blåskimmersaus. Allergener: melk

 

Dessert

5) Overraskelsesdessert til barna kr  55 Allergener: melk, (gelatin) 

6) Multekrem og krumkake  kr 115 Allergener: melk, gluten                                                         
7) Bakt ostekake  kr 125/ ta-med-pris kr 115
- med lokk av multekaramell og sjokolade. Allergener: gluten, melk, egg, (gelatin)

8) Konfektkake  kr 135/ ta-med-pris kr 125
Rå sjokolade- og aquavitt konfektkake – ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper. Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt alkohol)

Vinpakke  skreddersys for måltidet; á kr 525,-, og bestilles før ankomst.

Bestilling av bord og meny:

Tlf. 76148804 / Mob. 91535180

E-post: booking@andoy-friluftssenter.no

Web: andoy-friluftssenter.no

Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Nigel Turrell
Ingvild Turrell