17. mai på Andøy Friluftssenter
Femreretters menykomposisjon på nasjonaldagen
Pris per voksen person kr 695,-
Pris per barn inkl. 1 fl. Brus kr 365,-
Åpent den 17.05. mellom kl 15:00 og 20:00(siste bordreservasjon)
Bordbestilling frem til 17. mai kl 13.00.
- mobil: 41 55 37 56
e-post: booking@andoy-friluftssenter.no
Forrett
Øl-gravet reinfilet
servert med tyttebærrømme, dandert med timian, sylta rødløk og flatbrød.
Allergener: melkeprotein, gluten i flatbrødet (be om glutenfritt flatbrød)
Fiskerett
–urteblakt laksefilet, servert med en frisk potetsalat med rødbeter og rømme, og agurksalat.
Allergener: fisk, melkeprotein, paprika, (løk, hvitløk)
Kjøttrett (varmrett)
-lammelår av villsaulam
fylt med timian og hvitløk, servert med honning-glaserte ovnsbakte rotfrukter og rødløk,
potetterte, og smakfull fløtesaus med timian.
Allergener: melkeprotein
Hvilerett
– regional ost servert med multechutney.
Allergener: melk, (løk og chili i multechtneyen)
Dessert
– Luxus suksessterte med amorettonugatti og multekrem med krumkakekjeks dandert på porsjonsfat. Allergener: melkeprotein, egg, mandler, hvete/gluten
Kaffe/te serveres til desserten.
Kom å nyt dagen og kvelden hos oss...og overnatt om du vil, det er fridag for de fleste den 18. mai!…
Daniel, Lhysa & Nigel