L

Andøy Friluftsenter

Kontaktinfo

.......

Telefon

Telefon: (+47) 76 14 88 04
Mobil 1: (+47) 91 53 51 80
Mobil 2: (+47) 415 53 756

Epost
E-mailbooking@andoy-friluftssenter.no

BookingF

Bestill online

w

Tid for å pleie samhold og vennskap

Høst – og adventstid i Gallerirestauranten
- menyen serveres i perioden 06.11. – 19.12.2020
Gjennom høsten og vinteren har vi åpent for bedrifter, grupper og selskaper, og maks antall personer/ sitteplasser vil variere iht. covid-19-virus-restriksjoner. Forhåndsbestilling av bord og meny fra mandag til lørdag. Restauranten holder stengt på søndager med unntak for servering av frokost. De fleste av våre retter kan tilpasses matintoleranse, og bes innmeldt på forhånd.

Høst- og adventsmeny 2020
24.09.202010:49 Andøy Friluftssenter

Vi ønsker våre gjester velkommen til gårds og inn i varmen med en alkoholfri apperitiff.

Forrett…kr 135

Kremet rypesuppe servert med hjemmebakt brød. Allergener: melkeprotein, (løk i suppen)

Pannestekt kamskjell på seng av jordskokkpuré med bacon-smørsaus. Allergener: melkeprotein, skalldyr

Lakse-og sjøgresspaté servert med grønn salat og urte-rømmedressing. Allergener: melk, egg, fisk, (chilli)

Hovedrett… kr 335

 

Lammekrone-carré, med «urte- og valnøttcrust», servert med ovnsbakt sjalottløk, dampet brokkoli, og hasselbakt potet. Allergener: valnøtt, melkeprotein, (hvitløk)

Elg Wellington - innbakt elgfilet i butterdeig med sopp, sjalottløk og spekeskinke, servert med dampet rosenkål, posjert gulrot, dampet potet, og lys sherry-saus. Allergener: melk, gluten/hvete

 Reinsdyrflatbiff på sellerirotkrem, med dampa brokkoli og «hertuginne potet» - potet puré-rosetter, servert med en rødvin- og blåbærsky-saus. Allergener: melkeprotein, eggeplomme i poteten

Dessert…kr 155 inkl. kaffe/ tea

Ostekake av ost fra Nortun Gård, toppet med multer fra Buksnesfjord. Allergener: melk

Husets egen multeis toppet med multebær i glutenfri krumkakeskål, dekorert med mørk sjokolade og pannerista mandler. Allergener: melk, egg, mandler(kan sløyfes)

Husets egen karamellis toppet med trollkrem i glutenfri krumkakeskål, dekorert med mørk sjokolade og pannerista mandler. Allergener: melk, egg, mandler(kan sløyfes)

Rå sjokolade- og aquavittkonfektkake- ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper. Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt alkohol) 

 

Førjulsopplevelser

«Nigel’s jul» - engelsk julemenykomposisjon…kr 555

(kun forhåndsbestilling i perioden 13.11. – 19.12.2020)

«Yorkshire pudding» - en tradisjonell forrett, hovedrett av kalkun tilberedet på engelsk vis med en salvie- og løk-vegetar «stuffing», servert med ovnsstekt potet, hjemmelaget potetmos, rosenkål, kokt gulrot, og en lettbrunet fløtesaus.  Måltidet avrundes med den tradisjonelle dessert - «Christmaspudding», med hvit brandysaus og cognacskvett. Kaffe/te serveres til desserten. Allergener: gluten, egg, melk, løk, mandler

 

Ta det med ro, nyt stillheten utenfor allfarvei, og bli over her hos oss under nordlys og stjerner…

  • Overnattingstilbud i perioden 06.11. – 19.12.2020 ; for to personer i dobbeltrom inklusiv frokost, - pris per person kr 700 ved bestilling av treretters meny i gallerirestauranten eller i lavvoen.
  • Leie av bjørkefyrt badestamp per kveld(4 timer) kr 2150 per stampbad for boende gjester

…eller julelunsj med jobben;

også for foreninger, organisasjoner, familier, eller vennegrupper.

På fredager før jul i perioden fra 04. - til 18.12., frister vi med fransk «julebuffet-lunsj» for smågrupper

  • servering mellom kl 12 og kl 15 - kun forhåndsbestilling, større grupper kan bestille på andre ukedager også.

Dagpakke - kombiner gjerne lunsjbuffe med litt faglig påfyll og leie et av våre møterom for anledninga.

Fransk «julebuffet-lunsj» …kr 455 (forhåndsbestilles)

- serveres på gruppebordet, og gjestene forsyner seg med det de måtte ønske av godsaker.

forretter:

  • Toasts saumon fumé - røykalaks på rista brød med salt krem. Allergener: fisk, melk, gluten
  • Vol au vent de fruit de mer – butterdeigkopp med sjømatfyll. Allergener: skalldyr, gluten, melk
  • Croguette de brie, chutney de baie d’Artigue – panert brie, servert lun med multe chutney. Allergener: melk, gluten

hovedrett:

  • Kalkun tilberedt på fransk tradisjonsvis, fylt med kastanjenøtter, bacon, løk, kjøttfarse, persille, hvitløk, egg, og glutenfri brødrasp, servert med ovnstekt potet, bacon, kastanjenøtter, og kremet soppsaus. Allergener: kastanjenøtter, melkeprotein

dessert:

  • Bûche de Noël – tre smaksvarianter av fransk juledessert; med vanilje, kaffe, og med sjokolade. Allergener: melkeprotein, egg
  • Kaffe/ te serveres til desserten

Leie av møterom fra kr 950 per dag inkludert tekniske hjelpemidler.

Vi har møterom i «Midnattsol» og i «Aurora» for mindre grupper fra 4 opptil 12 personer, for større grupper tilbyr vi møtelokale i Gallerirestauranten.

Kaffe, fruktfat, kaker, mineralvann kommer i tillegg i prisen.

Høst og advent i lavvo

Vi ønsker våre gjester velkommen i lavvoen med en smak av rødvinsgløgg og fenalår i førjulsperioden.

Selskapet/gruppa forhåndsbestiller én treretters komposisjon fra følgende menyer:

Min. gruppepris kr 6680 / minimum 8 personer i gruppa. Kuvertpris per person over 8 personer: kr 825 (inkludert lavvoleien)

forrett:

Kremet rypesuppe servert med hjemmebakt brød. Allergener: melkeprotein, gluten i brødet

 

Krema purreløksuppe med røykalaks servert med hjemmebakt brød. Allergener: fisk, melkeprotein, og gluten i brødet

 

hovedrett:

Wokstekt ferskribbe av villsaulam(er tilgjengelig så lenge beholdningen rekker)

Wokstekt elg

Wokstekt rein

Alle tre rettene serveres med ei eksotisk blanding av wokstekte grønnsaker, bakt potet, og fløtesaus. Allergener: melk, gluten, hvete,( løk, paprika, sjampinjong)

Be om allergivennlig alternativ.

dessert:

«Multekrem a la lavvo» med krumkake.

Allergener: melkeprotein, gluten og egg i krumkaken

Ostekake av ost fra Nortun Gård, med lokk av multer fra Buksnesfjord.

Allergener: melk

Rå sjokolade- og aquavittkonfektkake- ei smaksbombe av ei kremkake på glutenfri kjeksbunn for den som liker en litt kraftig dessert med edle dråper.

Allergener: melkeprotein, egg, (pittelitt alkohol)

Dessertene serveres med bålkaffe.

 

Be om allergivennlig alternativ.

 

Velg mellom lavvo opptil 10 personer, eller lavvo opptil 36 personer(reduksjon i antall sitteplasser grunnet covid-19-virus-restriksjoner).

Bestilling på telefon: 76 14 88 04

eller på e-post: booking@andoy-friluftssenter.no 

Nigel Turrell
Julebord
Jente som sitter ved dekket julebord
Nigel Turrell
Fransk julelunsj
Ristet brød med syrlig krem og røyka laks
Nigel Turrell
Fransk julekalkun
Kalkun stekt med fyll av kastanjenøtter og løk og kuttet opp
Nigel Turrell
Lunsj-julebord
Lunsj-julebord dekket opp med rød duke, stearinlys, tallerkener, servietter og mat på bordet
Nigel Turrell
Vol au vent friut de mer
Butterdeigkopper med sjømatfyll på bordet
Nigel Turrell
Rå sjokolade- og aquavittkonfektkake
Sjokolade- og aquavittkonfektkake på asjett
Nigel Turrell
Ostekake i glass med ost fra Nordtun Gård, toppet med multer fra Buksnesfjord
Ostekake i glass plassert på sein i fjæra ved Buksnesfjorden