Aktiviteter

I samarbeid med våre profesjonelle partnere tilbyr vi aktiviteter, guidede turer og opplevelser på Andøy Friluftssenter.

Under ditt opphold på Andøy friluftssenter får du ro og rikelig anledning til å koble av. Våre lokale guider vet hvor du kan gå og hva du kan gjøre, slik at du får nyte oppholdet hos oss til fulle. 

Få en smak av hva øyene i Vesterålen har å tilby. I samarbeid med våre profesjonelle partnere påtar vi organiseringen av et vidt spekter utendørs aktiviteter og finner noe som passer for hver især. Vi tilbyr fisketurer, både i nærliggende vann og på havet, og har fiskebåter og sykler.

Vi formidler også spesielle og eventyrlige opplevelser som hvalsafari, dypvannsfiske etter kveite og sjøfuglsafari, hundesledetur, sjøkajakktur og klatring.

Vårt partnerprogram "Arctic deLight gir deg muligheten til å ta del i vitenskap og historie. Besøk nordlysutstillingen på Andenes eller få en innføring i samisk historie.

Føl deg fri, ta et steg inn i det arktiske, og plukk opplevelser som får hjerte og sjel til å boble. Du vil oppleve øyeblikk du aldri vil glemme.

Vi ser fram til å gi deg et velorganisert opphold i samsvar med til din timeplan her på de vesterålske øyene. 

Ikke nøl med å kontakte oss om du vil vite mer.